Зошто Караџовски го нема, кој ќе превземе одговорност дали време е за ОСТАВКИ ?

По последната несреќна изјава на главниот инфектолог Караџовски дека коронавирусот е мртов дали време е да превземе одговорност и да признае дека мерките за справување на КОВИД19 во Македонија се неуспешни.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum