Зоран Божиновски: ,,Нема правда, нема мир"- нема ни слобода ниту има демократија

Зоран Божиновски: ,,Нема правда, нема мир,,, ама нема ни слобода ниту има демократија после освојување на власт. Тоа го покажуваат во СДСМ во континуитет три години по третото враќање на власт во овие 30 години. На третата годишнина од прогласувањето на Владата која уште (некако!) владее, а пред ден ДУХОВДЕН, со завршен цитат на зборови од ОТЕЦ ПИМЕН на кои тука не им е место, некаква координаторка на нешто што умрело одамна а си го вика ФОРУМ НА ЖЕНИ, се обраќа со СТРАВИЧЕН текст. Жената се вика ТАТЈАНА КРНЧЕВА, не е вработена, најдалеку е стигната до советник во Општина Битола и во понекој управен одбор. Ама ПОПИЗДЕНА е што не станала шефица на царинска испостава, а всушност не била свесна да си купи диплома на време, оти со средно толку се може...


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum