,,Златно Перо‘‘-Битола и WSS Effect - Банка за храна со TINEX маркети донираа 100 пакети храна денес

Донирани 100 пакети храна !!!


Здружение ,,Златно Перо‘‘-Битола со заедничка акција на WSS Effect - Банка за храна МК и TINEX маркети за социјално загрозени семејства во Битола денес донирани 100 пакети храна.

Во оваа вонредна состојба на ширење на корона вирусот не треба да заборавиме да им пружиме помош на оние на кои им е најпотребна.


Сега можете да донирате преку www.e-tinex.mk!

Додека ја правите вашата нарачка, направете донација преку купување на ХУМАНИТАРНИОТ ПАКЕТ во вредност од198 денари со клик на следниот линк https://bit.ly/banka_za_hrana

Сите купени хуманитарни пакети ќе бидат донирани на непрофитната, хуманитарна организација „ БАНКА ЗА ХРАНА МАКЕДОНИЈА” која се грижи за сиромашните и социјално загрозените категории на граѓани.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum