Започнува финалната борба за чесност, принципи, честитост и правда

Носителот на ВМРО ДПМНЕ во петтата изборна единица Игор Дурловски денеска на Широк Сокак, заедно со кандидатот за пратеник Силвана Ангелевска и сопартијците ги информираа граѓаните за нивната програма за претстојните парламентарни избори.


„ВМРО ДПМНЕ заедно со народот ја започнува финалната борба за чесност, принципи, честитост и правда, борба за економски развој и достоинствен живот, борба за иднината на нашите најмили, борба за обнова на Македонија“ велат од партијата.


извор: tera.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum