Заев на Фејсбук: Немаме проблем ниту за премиер Албанец

Зоран Заев на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека тој и СДСМ немаат проблем Македонија да добие Албанец за премиер.

Го прифаќа ли Заев предлогот на Ахмети и дали Заев и СДСМ потклекнаа пред нивната уцена?


извор: markukule.mk


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum