Забава заедно со DJ Љубиша

Една недела пред забавата која ја приреди за битолчани од врвот на Саат-кулата, DJ Љубиша ги забавуваше битолчани од горниот дел на градот со својата изведба над Германски гробишта. За да ја погледнете неговата изведба на врвот на Саат кулата, кликнете тука.


Уживајте со изведбата на Љубиша на Германски гробишта:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum