За три дена 77 заболени и 7 починати Македонија рекордер во регионот

За справување со КОВИД 19 во повеќе параметри и решенија имаме лоши резултати.

Македонија е рекордер во регионот по смртност на милион жители, во врвот по заразени на милион жители и земја со најмалку тестирања исто земја која одвојува најмалку средства за справување со последиците со епидемијата.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum