Во РЕК Битола нема питка вода веќе 4 дена поради скината цевка која сеуште не е санирана

Во РЕК Битола нема питка вода веќе 4 дена поради скината цевка од машините при чистење на теренот, вработените се жалат на тешки услови за работа исто така биле известени дека санирањето ќе потрае уште неколу денови.


Претходно опозицијата и поранешни истакнати лица на РЕК Битола обвинија за нестручно и несовесно работење на раководните лица на РЕК за исклучувањето на блоковите поради немање на ќумур и предизвикување колапс на електроенергетскиот систем.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum