Во новиот број на неделникот „Фокус“ ќе читате: Перцепција со розови очилаДали дијагностицираната корупција се третира со вистинска терапија? Кои се коморбидитетите? Колку за таквата болест придонеле лошите закони, фалшливиот судиски фактор што го краси сервилност, а колку „докторите“ од Шампитата покрај Вардар?

Точната перцепција на овие сегменти може да го даде и правецот на лечење. Вакцина против неа сѐ уште никој не измислил, а и да ја имаше, ние повторно ќе доцниме.


фокус

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum