ВО ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА СЕ СНИМА ХОРОР ФИЛМ (ФОТО-ГАЛЕРИЈА)

На булевар 1-ви Мај во центарот на градот може да се сними хорор филм коментираат и реагираат граѓаните гневни се на темните и морничави улици во Битола кои ги има се почесто, до нашата редакција беа испратени фотографии од повеќе граѓани кои се во строгиот центар на градот од кружниот тек на Црн Мост до градската саат кула.


Апелираме до општинските институции да бидат ажурни затоа што загрозена е безбедноста на граѓаните.
83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum