Владата набави нов службен Мерцедес кој чини 250.000 евра

На денешната лидерска средба во кабинетот на претседателот Стево Пендаровски во Вила Водно, забележани беа владини претставници како пристигнуваат со најнов модел од марката Мерцедес. Според некој официјални извори, ова возило чини над 250.000 евра и возилото е набавено неодамна.


29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum