(ВИДЕО) ЗАПАЛЕН ПОЗНАТ СКОПСКИ РЕСТОРАН ЛИЦЕТО СНИМЕНО ОД БЕЗБЕДНОСНИТЕ КАМЕРИ

Непознато лице со канта бензин околу 3:15 часот изутрина го запалил познатиот "ОПЕРА ПАБ" кој се наоѓа кај МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ.

извор: expres.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum