(Видео) 3aeв пak тpoпна : Cakaш дa водиш љубов aмa нe cakaш дa се прегрнешВо сериозни времиња, потребни се сериозни луѓе за да ги решат горливите проблеми на граѓаните, но Зоран Заев очигледно не е еден од нив.


По неговата изјава социјалните мрежи вријат, погледнете една од монтажите споделени на твитер.


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum