(ВИДЕО) Веља Невоља во шума вежба снајпер: Планиран атентат на државни функционери?

Вечерва во медиумите во Србија излезе видео од членовите на тимот на Вељко Беливук кои вежбаат снајперско стрелање со придушувач во шумата во близина на Трчиќ.

– Снимката е направена од далечина од 150-200 метри. Станува збор за снајперист кој е апсолутно способен да убие од одредена далечина од сериозен снајперист – објаснува поранешниот оперативец на Државната безбедност Божа Спасиќ и додава дека Веља Невоља и неговите пријатели „арогантно се подготвувале“ за убиството на највисоките државни функционери.

Видеото може да го погледнете тука.извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum