(Видео) Вака се сака својот народ: Градоначалникот на Центар се ожени со песна за Косово

Градоначалникот на Центар Саша Богановиќ и избраничката на неговото срце Јелена Брауновиќ, Светата Тајна Венчание ја примија денеска во Манастирот Успение на Пресвета Богородица во Грачаница.

Кратко време по пристигнувањето на роднините, во дворот на живописниот српски средновековен манастир на Грачаница, пристигна младоженецот облечен вообичаено за ваков свечен момент, костум.

Фото и Видео Слободен Печат. infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum