(ВИДЕО) Што правела Шеќеринска 3 пати на вечера кај Боки13 - разговарале за финансирањето на 1ТВ ?!

Пратеникот Антонио Милошоски: Што правела Шеќеринска 3 пати на вечера кај Боки13 - разговарале за финансирањето на 1ТВ и Меѓународниот сојуз?!


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum