(ВИДЕО) Шеќеринска мора да зборува за Кљусев Груевски Глигоров, затоа што ништо не исполни

Пратеникот Антони Милошоски во Само Вистина посочи дека Радмила Шеќеринска е транзиционен политичар мора да измуслува непријатели и да се навраќа во историјата говори за Кљусев, Глигоров, Груевски само за да се заборави на тоа што вети и ништо не исполни 30 години.


29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum