(ВИДЕО) Шеќеринска и лагите во БИТОЛА

Антонио Милошевски ја потсети Шеќеринска на предизборните ветувања во 2016та година од Битола:


- 30.000 денари просечна плата

- 100 пати поголема поддршка за домашните претпријатија


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum