(ВИДЕО) ПОТКУП на гласачи во Битола за време на полициски час, Вечерва на ул. КОЧО РАЦИН

ПОТКУП на гласачи во Битола за време на полициски час. Вечерва, на ул. КОЧО РАЦИН, во Брусничка населба.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum