(ВИДЕО) Пациенти во штипската болница молат за вода: Сведоштво за негрижата на медицинскиот персонал

Телевизијата Клан на својот Фејсбук профил сподели видео направено на инфективното одделение во штипската болница.


На видеото освен катастрофално лошите услови, пациентите сведочат и како никој од медицинскиот персонал не им се наоѓа на помош, ниту им пружаат нега.


извор: lider.com.mk29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum