(ВИДЕО) Општина Ѓорче Петров дели поткуп по домаќинствата

До редакцијата на  „Република“ пристигнаа фотографии и видео, за  поткуп пред избори.

На фотографиите може да се забележи како со возила на општината Ѓорче Петров се дели поткуп по домаќинствата.


извор: republika.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum