(ВИДЕО) Новата песна на ДНК: Кире Лазаров, Тоше Проески, Ѓорѓи Колозов и многу други во нивниот спот

Вчерашниот ден на својот Јутјуб канал, браќата Панчо и Андреј ја објавија својата нова песна која се вика „Јави ми“. Во нивниот спот големи имиња од македонската јавност се вклучени, кој дел од нив се: Тоше Проески, Кире Лазаров, Ѓорѓи Колозов, Перо Антиќ, Игор Џамбазов, јутуберот ЏП, како и Фејсбук хитот Ина Многуфина.


Од политичката елита, исто така се вклучени и претседателите на двете најголеми партии, Христијан Мицковски и Зоран Заев.


Слушнете ја песната и погледнете го нивниот спот.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum