(ВИДЕО) Неверојатна случка: Орел зграпчи ајкула од морето во близина на плажа

Посетителите на плажа во Јужна Каролина присуствувале на речиси неверојатна случка – видел орел кој од океанот зграпчил ајкула и како лета со неа, како од шега.


На снимката која се прошири по социјалните мрежи се гледа како орел кој се спушти до површината на океанот ја зграпчува ајкулата и потоа прелетува над плажата.


Жената која го снимила овој настан наведува дека ајкулата не била мала и дека орелот без никакви потешкотии летал заедно со неа, како да станува збор за мала, златна рипка.lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum