ВИДЕО I Не застана ниту да помогне: Ладнокрвно удри бабичка на пешачки и побегна од лице место

Преку медиумите и низ социјалните мрежи може да се види видео за несовесност на учесник во сообраќај. На снимката што доаѓа од Унгарија се гледа како автомобил удира бабичка која минува улица на пешачки премин и побегна од лице место.


На повредената бабичка на помош и пријде лице од друго возило што се движеше во спротивен правец. Унгарската полиција, пак, не размислуваше нималку и веднаш се впушти во потера по несовесниот возач кој истата вечер е пронајден и уапсен.


извор: slobodenpecat.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum