(ВИДЕО) Меси ги изгуби нервите на аеродромот откако пристигна во Барселона: Доста ми е од сè!

После средбата со претставниците на министерството Меси излезе пред новинарите и „зовре“ кога се спомна критиката што ја доби од чичкото на Гризман.


-Доста ми е од сè. Јас сум секогаш виновен за сите проблеми во клубот, рече Меси и луто замина кон автомобилот.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum