(ВИДЕО) Македонија или Бејрут - Мало дете пука со пиштол

На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа како двајца мажи учат мало дете да пука со пиштол.


Видеото набрзо по објавувањето било симнато од ТикТок, но во меѓувреме е објавено и на другите социјални мрежи , каде што предизвика жестоки реакции.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum