(ВИДЕО) Магаре пред Општина Прилеп - Граѓаните инспиративни прашуваат дали е вработено во општината?

На социјалните медиуми се споделува магаре пред општина Прилеп но не изостанаа и инспиративните сатирични коментари на граѓаните, дали е магарето вработено во општината дали користи пауза или ја посетува надалеку познатата обука - "КОГА МАГАРИЊАТА ЧЕ СТИВНАТ ЗА 75 000 ЕВРА"?

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum