(ВИДЕО) Легендата Тоше Проески со песната за св. Кирил и Методиј

Доколку ја немате слушнато, ви ја прикажуваме песната за светите браќа Кирил и Методиј отпеана од Тоше, Тамара, Ева, Андријана Јаневска и Марјан Стојановски.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum