(ВИДЕО) Колачи ресана 500 грама компири понижувачки пакети доделени на социјално загрозени семејство

„Пола кило компир, две колачиња. Еве тоа е. Овие две се по 40 – 80. Со ова, млекото 130, плус еден леб 180 и компирите 20 денари, пакетот е 200 денари“.


Овој пакет го доби едно загрозено социјално семејство во Центар. Поради отежнатата ситуација општина Центар доделува месечни пакети.

извор: tv21.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum