ВИДЕО ИГРА: Со ликот на Заев како собира вакцини се појави на Play Store - Забавата може да почнеНа познатата апликација „Play Store“, наменета за пребарување на апликации и игри за Андроид, се појави игра со премиерот на Македонија, Зоран Заев.


Имено, целта на играта е да се соберат повеќе вакцини што доколку ги погодите се вклучува звук кој вели „Фајзер ваксајн“, но доколку изгубите ви кажува „Мало сутра“.

Апликацијата можете да ја пронајдете ТУКА.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838