(ВИДЕО) Христијан Мицкоски со порака до младите, мојата мисија е силна и масовна поддршка на младите

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ:

Младите се иднината на нашата земја врз која ќе се потпреме.

Мојата мисија е силна и масовна поддршка на младите.

Проектот „Обнова“ предвидува серија на мерки кои значат повеќе можности за секој еден од вас, се со една и единствена цел, да останете дома и во татковината да градите среќно семејство.

Вашата енергија ќе ја донесе обновата!


#ИсправиСеМакедонијо

#ОдбериОбнова


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum