(ВИДЕO) ГРАЃАНИТЕ ВО БИТОЛА: МАЛКУ СЕ АСФАЛТИРA А ЧЕСТО СЕ КОПААТ УЛИЦИТЕ ОД Ј.П. ВОДОВОД

Во Битола улиците се ископани граѓаните револтирани од Јавните Претпријатија го посочуваат Водовод како претпријатие кое прави најголема штета граѓаните се соочуваат со поплави, затнати канализациони мрежи, чести дефекти, поплавени улици и домови.


Во продолжение наш читател испрати ново видео, на поплавена улица која пред месец дена беше асфалтирана но тоа нема да биде за долго тука е Ј.П. ВОДОВОД ПОВТОРНО ЌЕ ЈА ИСКОПА!
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum