(ВИДЕО) Грабеж на банка во Белград

Непознат разбојник со закана со пиштол во околу 17 часот ограбил филијала на една банка на Булеварот Крал Александар во Белград.


Кога пришол пилотот од ранецот извадил пиштол со кој им се заканил на исплашените службеници и потоа според наводите на Пинк.рс украл околу 23.000 евра.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum