(ВИДЕО) Филипче за Сител: Полицискиот час засега не планираме да се менува

Филипче за Сител по враќањето од Атина – Кога ќе можеме да патуваме во Грција? Дали ќе се бараат здравствени пасоши? Дали ќе се укине обврската за 14 дневен карантин? Дали ќе се укине полицискиот час? Кога угостителите ќе почнат со работа?


извор: Skopje1.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum