(Видео) Данските ракометари си играат мајтап со Битола откако премрзнаа во „камен“ ладната салаРакометарите на ГОГ Гудме направија посебно видео за битолската сала „Боро Чурлевски“ во која нема услови за играње. На истото може да се види дека на Данците им смрзна „здивот“ во салата каде што треба да играат против Пелистер.


Капа и нараквици потребни за в сала, Гудме пречекан во мизерни услови, се вели во видеото.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum