(ВИДЕО) Битолчаните Ирена Памперс и Николче Митрески порачуваат "Не ја фрлајте храната донирајте ја"

Неколку познати битолчани се вклучија во кампањата против фрлање храна на WSS Effect - Банка за храна МК против фрлањето храна. Слушнете ги! - 11 годишната уметница и тенисер, Јана Танчева; - вокалистката од познатиот битолски рок бенд „Памперс, Ирена“; - ракометарот Никола Митрески и, - светски познатиот кларинист, Благој Ламњов; Приклучете се во кампањата. Поддршете го ВСС Ефект тимот и Банката за храна МК: www.wsseffectmk.org #НеФрлај#Донирај#ХранаЗаСите#СекојЗалакЗначи#EveryBiteMatters


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum