(ВИДЕО) Автомобил со запалени светла плови по Вардар кај Камени мост

На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа како водите на Вардар носат автомобил во центарот на Скопје кај Камениот мост.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum