ВЕРУШЕВСКИ ДО ЗАЕВ: Јадник, мисли само тогаш е сниман, играта заврши

Продолжува војната на релација семејство Верушевски-Зоран Заев. Откако лидерот на СДСМ објави дека синот на неговиот пријател Зоран Верушевски го снимал додека биле во ресторан, со коментар се јави и Александар.


Тој иронично се потсмева на Заев и го нарекува „јадник“.

Замисли колку е сигурен дека само тогаш бил сниман. Јадник. Game over -напиша Верушевски помладиот

извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum