Уредникот на ТВ Телма: ЌЕ ВИДИ КАРАЏОВСКИ И ФИЛИПЧЕ ШТО ЗНАЧИ ДА СЕ ИМААТ МЕДИУМИТЕ КАКО НЕПРИЈАТЕЛ29060043_2016680208590936_36926234558838