Учиме со Биби и Боби

Одвреме-навреме пожелно е децата, но и возрасните да решаваат логички задачи. Овие вежби за второодделенци, подготвени од Мартин Поповски, едукатор во „Бибиверзум“, го подобруваат размислувањето и ја зајакнуваат меморијата.


Преземете ги на Деца.мк.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum