Тасевски: Никој не смее да бекне ја ставија комисијата за зарази во скут, мора избори и точка

Ја ставија и комисијата за зарази во скут. Мора избори и точка. Никој не смее да бекне, напиша актерот Сашо Тасевски на Фејсбук.


А нема разлика по заразени и умрени денес од онаа бројка на 18 март кога почнаа вонредните мерки. Што е поразлично? Денес пак тројца умрени и 16 заразени. Ама оп, сега ќе укинувате вонредни мерки. Еееее народе, ко немаме срце да земеме ластегарки во раце, напиша Тасевски


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum