СЗО обвинет од германскиот адвокатски комитет за измама и злосторство против човештвото? (ВИДЕО)

ПЦР тестот дава лажни резултати т.е лажна пандемија.

Д-р Рајнер Фулмич објаснува како и каде меѓународната мрежа на адвокати ќе го води овој најголем случај до сега.


„Оваа корона криза, според сето она што го знаеме денес, мора да биде преименувана во КОРОНА СКАНДАЛ и оние кои се одговорни за неа, мора да бидат криминално гонети и судени за предизвиканите граѓански штети. На политичко ниво, мора да се направи сѐ, за никој и никогаш повторно да не биде во позиција на таква моќ, за да може да го измами човештвото или да се обиде да нѐ манипулира со нивната корумпирана агенда.“Извор-Јади Бурек shilomagazine.com.au


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum