Шведска 10 милиони жители 180 новозаразени, Македонија 196

Влеговме во филнале!


Шведска со 10 милиони жители денес забележа 180 новозаразени од коронавирус, во Македонија со сите рестриктивни закони Министерството за Здравство денес објавии дека има нови 196 заразени пациенти со коронавирус и 8 починати пациенти.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum