Стоилковски обелоденува дека постои ckaндалозно ново видео за Рекет обелодени и некои детали

Постот го пренесуваме во продолжение:


Костадинчо како дел од Меѓународниот сојуз, и дел од државната дружина за рекет во поприлично “весела” атмосфера, со многу алкохол и други стимуланси во еден локал на кејот на Скопје, омиленo собиралиште на рекет дружината, бил забележан во поприлично опуштена атмосфера.


Кога човек би снимал филм, во таа секвенца снимена и на видео, ќе се забележат сите главни јунаци од рекетот на Заев, од прв до последен.


Таму во видеото е и Костадинчо, рака на срце на опашката, ама таму е, ги доживува звездените моменти на животот на скопскиот асфалт, алкохол, цигари, супстанци, музика, жени, (до душа потесното опкружување на Костадинчо е поприлично машко), се веселат со првата петорка од случајот рекет.


Веројатно тоа е периодот кога веќе наредниот ден полутрезен пред седиштето на ВМРО ја лажеше јавноста повикувајќи го Мицкоски да каже дали земал пари од Орце, арно ама на снимкава за која пишувам е целата дружина на рекет која видовме дека во Луј Витон куферче навистина земала пари во случајот Рекет.


Колку што знам од видеото, Костадинчо е поприлично опуштен за многу работи, за разлика од денешново нервозно бранење на криминалците од Струмица.


Видеото е мистериозно изгубено, или можеби власта се погрижила да се загуби, ама можеби и не сте стигнале се да избришете.

Кој знае.

Секој со својот “акл” Костадинчо. Ако знаеш што ти зборам.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum