Средба со бизнис секторот во Битола на пратениците Рашела Мизрахи и Антонијо МилошоскиДенес во посета на општина Битола беа пратениците на ВМРО ДПМНЕ во Собранието на Република Македонија Рашела Мизрахи и Антонијо Милошоски. На средбата со бизнис секторот од Битола и регионалната стопанска комора се разговараше за стратешките инфраструктурни проблеми со кои се соочуваат компаниите и предизвиците предизвикани од пандемијата со КОВИД 19. Целта на оваа средба беше да се дискутираат важни прашања што водат кон подобрување на бизнис климата, надминување на кризата предизвикана од пандемијата Ковид-19 но и други важни прашања поврзани со локалната самоуправа кои влијаат врз бизнисот.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum