„СРЦЕТО МОЕ ТУКА ЧУКА“ прв сингл на Никола Зацевски (ВИДЕО)

Никола Зацески после неколку месеци работа го промовираше својот прв сингл „Срцето мое тука чука“. Никола од 2018 година живее во Австралија, каде работи како главен кореограф на ансамблот „Тоше“. На неговата прва песна работеше екипа од музички професионалци од земјава и Австралија. Музиката и аранжманот се дело на Николче Мицевски, а текстот е на Весна Малинова.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum