Спacoвски нe cи поднecyва ocтaвка зa бeгcтвoтo нa Mиjaлков

Прва прес-конференција на Оливер Спасовски, министерот за внатрешни работи по бегството на поранешниот директор на УБК Сашо Мијалков.

МВР не успеа да го најде Мијалков во неделата вечерта за да му го врачи решението за куќен притвор, пред објавување на пресудата за „Таргет Тврдина“.

Спасовски се очекува да објасни што се случува, и кај кого е одговорноста за бегството.

Следете ја прес-конференцијата во живо.


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum