Советник на вицепремиерот Груби фатен во Ѓорче Петров со две пакетчиња дрога

Познатиот албански пејач Шпат Касапи од неодама е советник на вицепремиерот Артан Груби. Шпат ќе го советува Артан за култура и општество. Тој има 35 години и e голема звезда на албанската музичка сцена.


Но, Касапи пред еден месец бил фатен со две пакетчиња прашката материја во Ѓорче Петров во близина на СП Планет. Дрогата му била одземена а тој бил приведен, објави Република.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum