Скандалозно видео: На депонија пронајдени гласачки ливчиња во корист на Доналд Трамп!!

На соијалната мрежа Facebook се појави видео на кое може да се види како еден човек на една депонија во САД пронаоѓа сокриени гласачки ливчиња на кои е гласано за Доналд Трамп. Деновиве почнаа да излегуваат безброј контраверзни видеа за можна измама и манипулации на изборите во САД. Погледнете за што се работи:


извор: informativen.com

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum