СКАНДАЛ: Владата од други држави превзема фотографии ги прикажува како свои проекти (ФОТО)

Излегува на виделина неспособноста на владата. Лажат сушат. Со крадени фотографии прават кампања, затоа што немаат свои.


Тоа е лагата и тоа е неспособноста на владата. Да имаш под контрола толку голем апарат како државата со безброј механизми и ресурси, а ти да се занимаваш со крадење на фотографии од странство, жално и срамно. Повелете, вистината на виделина.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum